Vliegangstweg©

" Ontdek de Snelste Manier om Voorgoed van Jouw Vliegangst af te Komen en Ontspannen Vlucht na Vlucht te Maken … "

Vergeet pillen, feel-good behandelingen en andere tijdelijke oplossingen die slechts helpen om een vlucht te "overleven".

Van: Aaron Franken

Hallo, mijn naam is Aaron Franken.


En net als jij was ik er nog niet zo heel lang geleden van overtuigd dat vliegen simpelweg niks voor mij was.

Maar voordat ik je mijn verhaal vertel wil ik dat je jezelf de volgende vragen stelt:

Als je op een of meer van deze vragen Ja hebt geantwoord, dan ben je op de juiste pagina terecht gekomen.

Nog niet zo heel lang geleden kon ook ik namelijk op al deze vragen Ja antwoorden…

Het was voor mij heel simpel, ik zou onder geen beding vliegen… hoe dan ook!

Niet alleen was ik bang dat het vliegtuig zou crashen, het idee om op 10.000m hoog opgesloten te zitten in een aluminium cylinder bezorgde me koude rillingen. Daarnaast was ik bang een paniekaanval te krijgen en simpelweg niet meer uit het vliegtuig te kunnen!

Toen ik besloot er wat aan te gaan doen heb ik werkelijk alles geprobeerd. Pillen, alcohol, therapie en boeken… maar toen het tijd was voor mijn eerste vlucht bleek niets te helpen en liep het uit in een volledig drama en stopte niets me van het krijgen van een paniekaanval.

Eenmaal geland zwoer ik een oplossing te gaan vinden voor dit probleem, hoe kon het immers dat iedereen rustig een krantje zat te lezen terwijl ik volledig flipte ?

" Ik Zwoer Een Oplossing Te Vinden Voor Dit Probleem "

Gezegd is altijd makkelijker dan gedaan, en het kostte mij jaren en vele vluchten om tot de kern van mijn vliegangst door te dringen. Uiteindelijk ontdekte ik wat er precies fout gaat in het brein van iemand met vliegangst en wist zo mijzelf volledig van mijn vliegangst af te helpen.

Niet alleen ben ik volledig van mijn vliegangst af… ik vlieg nu de hele wereld rond alsof ik niet anders gewend ben. Ik geniet er zelfs van, en op een lange vlucht lees ik ongestoord een boek uit!

Hoewel andere oplossingen soms wel tijdelijk hielpen, of zorgden dat mijn angst minder heftig was, heb ik nu geleerd hoe je volledig van vliegangst af kunt komen!

" Ik Heb Nu Geleerd Hoe Je Volledig
Van vliegangst Af Kunt Komen! "

Het probleem met alle oplossingen die ik geprobeerd had is dat deze er van uit gaan dat je enkel met je vliegangst kunt leren omgaan en er niet vanaf kunt komen.

Wat ik echter ontdekte is dat dit een verkeerde aanname is en dat vliegangst niet een aangeboren ziekte is waar je mee moet leren omgaan!

Waar ik achter kwam is dat het gaat om de verkeerde reactie die we hebben op de externe factoren zoals hoogte, kleine ruimte, snelheid enzovoort.

Dit betekent dus dat om van jouw vliegangst af te komen je enkel je brein moet trainen om op een andere manier te reageren op deze externe factoren!

" Om Van Jouw Vliegangst af te Komen, Hoef je
Enkel je Brein Trainen Om Anders te Reageren! "

Dit lijkt misschien een onmogelijke opgave, maar ik heb een methode ontdekt waarbij je in 3 stappen je brein kunt „herleren” hoe het moet reageren!

Deze methode noem ik de VVV methode en bestaat uit:

  1. Het vertrouwen van het vliegtuig en het vliegtuigpersoneel, immers zou je anders niet eens een vliegtuig in willen stappen.
  2. Het controleren van je eigen gevoelens, uiteindelijk komt vliegangst er neer op dat je je onprettig voelt en je lichaam allerlei nare reacties / gevoelens produceert.
  3. Het daadwerkelijke vliegen, waarbij je door de combinatie van stap 1 en 2 zowel het vliegtuig vertrouwt als je gevoelens onder controle hebt en je relaxed een vlucht maakt!

" Bestaande Vliegangst Behandelingen Focussen
Zich Enkel Op 1 Aspect Van Het Probleem "

Wat ik ontdekt heb is dat er wel behandelingen zijn die op de goede weg zijn, maar die focussen zich of op het vertrouwen in het vliegtuig of op het controle hebben over je gevoelens (door middel van relaxatieoefeningen e.d. ).

Het probleem is echter dat een mens niet enkel bestaat uit logisch verstand en niet enkel uit gevoelens en het juist deze combinatie is die zorgt voor vliegangst. (immers kun je overtuigd zijn van de veiligheid, maar je nog steeds angstig voelen).

Mijn doel is om je te helpen je vliegangst volledig te overwinnen… niet het leren omgaan met vliegangst!

Sinds ik zelf van mijn vliegangst afgekomen ben, heb ik mijn tijd gestoken in het helpen van anderen bij het overwinnen van hun vliegangst. Inmiddels hebben letterlijk honderden mensen mijn "Vliegangstweg ©" methode gebruikt om van hun vliegangst af te komen en komen de meeste mensen bij mij terecht door mond op mond reclame van klanten die succesvol van hun vliegangst afgekomen zijn.

Om het programma beschikbaar te maken voor iedereen heb ik besloten het samen te bundelen in het Vliegangstweg © programma:

In dit programma ga je ontdekken:

En dit is nog maar een fractie van wat je gaat leren in het Vliegangstweg© programma. Dit programma is gemaakt aan de hand van de ervaring met meer dan 374 klanten en staat dus garant voor resultaat!

Het grote voordeel van mijn programma ten opzichte van het volgen van een cursus is dat je altijd terug kunt vallen op de informatie, en je er gebruik van kunt maken waar en wanneer je ook wilt.

Daarnaast werk ik met het principe: eens een klant altijd een klant wat inhoud dat je in de toekomst altijd nieuwe versies van mijn programma opgestuurd krijgt!

" Probeer Mijn Programma Eerst 30 Dagen Uit! "

In 30 Dagen Angstvrij of Geld Terug Garantie:

Omdat ik er 100% zeker van wil zijn, dat je met behulp van mijn programma volledig van je vliegangst af komt, bied ik je de volgende garantie aan: Probeer mijn programma 30 dagen lang uit, en als je niet binnen 30 dagen je eerste maakt, of klaar bent om die te gaan maken, stuur mij dan een e-mail en ik stort je geld dezelfde dag nog terug

Aaron, Hoeveel Gaat Mij Dit Kosten ?

Hoeveel zou het jou waard zijn, om voorgoed af te zijn van je angst, en voor de rest van je leven de technieken te hebben om elke angst te verslaan ??

Klanten die jou voorgingen betaalden soms wel duizenden euro's aan therapie, coaches en duurdere manieren van reizen.

Normaal gesproken zou een programma zo als het Vliegangstweg© programma dan ook € 397,- of € 299,- kosten… Mijn programma echter niet… als jij vandaag beslist om wat te doen aan je vliegangst dan betaal je slechts € 67,-

Dit aanbod is tijdelijk, en geldt alleen voor de volgende 50 klanten, daarna zal ik de prijs verhogen naar € 197,- en ik weet dat het dan nog steeds een koopje is.

Als je gebruik wilt maken van dit aanbod, klik hieronder op de "Direct Toegang" knop en ontvang direct toegang tot mijn volledige programma:

Dit is dus een tijdelijke aanbieding en de prijs kan elk moment terug omhoog gaan naar € 197,-

Aaron Franken

P.S. Je kunt nu 3 dingen doen

1. Deze pagina verlaten zonder enige actie, om later terug te komen en te balen dat je dit aanbod gemist hebt.

2. Je kunt een boek lezen of een workshop doen waarmee je leert met je angst om te gaan, en er niet volledig af komen en je met het probleem blijft zitten…

3. Je besluit mijn programma 30 dagen lang uit te proberen voor € 197,- € 67,-, volledig van je vliegangst af te komen en daarna nooit meer een cent te betalen.

Direct Toegang

P.P.S. Dit zijn enkele reacties van cursisten:

“Top Vakantie Gehad!”

Een week voordat ik samen met mijn man op vakantie zou gaan naar Kreta, sloeg ineens de paniek toe, ineens zag ik het vliegen helemaal niet zitten!

Toen ik online informatie op ging zoeken kwam ik jouw website tegen en ondanks dat ik eerst sceptisch was toch maar het programma uitgeprobeerd.

Inmiddels ben ik terug van vakantie en kan ik je zeggen dat dit programma echt werkt! Zowel de heen en terugvlucht heb ik zonder angst kunnen doen! Bedankt Aaron

Anita uit Coevorden

“Weer aan het vliegen”

Na een keer zeer heftige turbulentie meegemaakt te hebben gehad, werd het vliegen voor mij een blok aan mijn been, met pilletjes kon ik het wel een beetje dempen, maar het was gewoon geen fijne ervaring meer.

Ik moet voor mijn werk ongeveer 10 x per jaar vliegen, dus ik wou echt van deze angst af komen… Dankzij het programma van Aaron ben ik er sneller als verwacht vanaf, in het programma staan duidelijke stappen die je kunt volgen en je ontdekt al snel dat je zelf controle kunt hebben over je gedachte!

Peter van Eerden

“Eerste vlucht”

Hallo Aaron, even een kort berich… na 20 jaar vliegangst, vandaag mijn eerste vlucht gemaakt (amsterdam-parijs) en het voelde supergoed om deze angst overwonnen te hebben!

Ik raad jou programma dan ook bij iedereen aan!

Anna - Amersfoort

Direct Toegang